Українців зобов'язали покинути Румунію у серпні

16:08 7 серпня 2020 р.

Фото до новини

Термін перебування іноземців, які не змогли покинути територію Румунії в умовах пандемії COVID-19, спливає 12 серпня 2020 року

За розпорядженням уряду Румунії право на перебування в країні, надане в'їзними візами в Румунію, зберігається впродовж 90 днів з моменту припинення надзвичайного стану.

Про це повідомляє прес-служба відомства, інформує DailyLviv

"Шановні громадяни України. Звертаємо вашу увагу, що термін, впродовж якого зберігається право перебування іноземців, котрі не змогли залишити територію Румунії в умовах пандемії COVID-19, і коли не будуть застосовуватися санкції чи обмежувальні заходи, - до 12 серпня 2020 року", - повідомили в посольстві України.

З 27 липня Румунія належить до списку країн червоної зони. Це країни зі значним поширенням випадків коронавірусу. Тому українці, після повернення з Румунії, зобов'язані перебувати 14 днів на ізоляції - за задекларованою адресою або в обсервації - у спеціальних закладах.

Раніше уряд Румунії прийняв рішення продовжити в'їзд на територію країни іноземцям до 15 серпня, в тому числі й для українців.

А на кордоні Україна-Польща вирішують, як позбутися багатокілометрових черг вантажівок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів