Українську армію залякують фейковими вкидами в ЗМІ про щогодинне вторгнення нової російської техніки, – журналіст

20:46 9 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Журналіст із Луганська Всеволод Філімоненко повідомив у неділю, що терористи весь час ганяють по колу одні й ті ж танки та «Гради», недобиті під час активної фази АТО.

Журналіст із Луганська Всеволод Філімоненко повідомив сьогодні, 9 листопада:

«Українську армію цілеспрямовано залякують фейкові вкидами в ЗМІ про щогодинне вторгнення нової російської техніки в Луганську область, що б наші Герої не надумали без наказу звільнити окуповані бандитами міста. За наявною у мене інформацією, нові партії військової техніки не перетинали російсько-український кордон в Луганській області, вже більше місяця.

Супутники НАТО й спостерігачі ОБСЄ так само не фіксували подібні випадки вторгнення вже досить тривалий період часу. Єдине, про що постійно говорить «альянс», так це про концентрацію російських військ на кордоні.

Колони бронітехніки бойовиків, які щодня курсує від Ізвариного до Молодогвардійська, від Новосвітлівки до Луганська та по подібних маршрутами – це так зване «брязкання зброєю» для залякування української армії. Насправді, це все одні й ті ж танки і «Гради», недобиті під час активної фази АТО, які терористи весь час ганяють по колу.

Всеволод Філімоненко написав це в неділю на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів