Українським військовим пообіцяли «важкий понеділок» – на Донбас вдерлися нові російські колони, – ЗМІ

02:10 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: acint.net

За даними поінформованого джерела, вранці 26 жовтня кордон перетнули 60 «КамАЗів» з артзнаряддями й кілька БТРів та БМП із РФ, через чотири години – до 100 «КамАЗів» і кілька машин з радіолокаційною зв'язком, близько години ночі – до 20-ти танків із РФ.

26 жовтня в Луганську й Донецьку області увійшли з території Російської Федерації кілька колон військової техніки. Про це повідомило кореспонденту інтернет-видання «Іnformator.lg.ua» поінформоване джерело.

Техніка рухалася в різних напрямках. Близько години ночі, по трасі М04 з боку селища Ізварине (Краснодонський район) через Урало-Кавказ пройшло близько 20 танків.

О 6-й ранку через Антрацит (Луганська область) по ростовській трасі М50 в напрямку Красного Луча проїхали 60 «КамАЗів» на жорсткому зчепленні з прикріпленими артилерійськими знаряддями й кілька БТРів та БМП.

Приблизно через чотири години, близько 10 ранку, в районі Тореза (Донецька область) на трасі Н21 був відзначений прохід колони. У ній – приблизно 100 «КамАЗів», а також – кілька машин з радіолокаційною зв'язком.

Як повідомило джерело, наближене до бойовиків, вони обіцяють бійцям ВСУ «важкий понеділок» в усіх напрямках фронту.

Про це повідомляється сьогодні, 27 жовтня, на сайті інтернет-видання «Іnformator.lg.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів