Авіаційну бригаду ВМСУ в Новофедорівці погрожують штурмувати о 13.00 (відео)

12:05 22 березня 2014 р.

Українська військова частини А1100 у Новофедорівці в Криму

Українська військова частини А1100 у Новофедорівці в Криму
Фото: EvromaidanSOS/facebook.com

Російські загарбники вимагають у суботу здати їм військову частину А1100 у Криму.

 

Громадський активіст Костянтин Реуцький повідомив сьогодні, 22 березня, на своїй «Twitter»-сторінці, що командиру військової частини А1100 у Новофедорівці в Криму – авіаційної бригади Військово-Морських Сил України – висунуто ультиматум: якщо вона не буде здасться до 13:00, буде штурм.

Своєю чергою, керівник медіа-центру Міноборони в Криму Владислав Селезньов повідомив у суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Персонал української авіабази проводить побудова, готується до штурму».

Натомість спільнота «Євромайдан SOS» інформує на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Новофедорівка, Крим. Військова частина А1100. З 9:00 ранку біля КПП зібрався натовп людей, які вимагали то особові справи, то здачу частини. В 10:00 до натовпу вийшов командир частини. Після переговорів з представниками місцевого та «нового» керівництва командир оголосив, що кожен, хто напише рапорт на вихід з української армії, зможе отримати особову справу на руки і покинути частину. Неодноразово було попереджено, що такі рапорти не позбавляють від можливого подальшого переслідування за порушення норм уставу. Згодом прибули представники ЧФ РФ, які оголосили ультиматум здачі частини до 13:00».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів