Українських офіцерів обміняли в Криму на російських диверсантів? – ЗМІ (відео)

12:36 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ТСН.ua

Доля капітана другого рангу Дем'яненка й старшого лейтенанта Олександра Філіпова все ще невідома.


Відео: ТСН.ua

26 березня пізно ввечері російські окупанти відпустили з полону чотирьох з шести українських офіцерів. Мікроавтобус із звільненими українськими офіцерами у супроводі позашляховика з десантниками конвою перетнув адміністративний кордон Криму та Херсонської області пізно вечором 26 березня.

Звільнення військових перетворилось на справжню спецоперацію, і навіть не лише зі звільнення, а з обміном. Офіційно військові обмін офіцерів не підтверджують, але фактично українців обміняли на російських шпигунів та диверсантів.

Повідомляючи про це сьогодні, 26 березня, кореспондент «ТСН» Олександр Моторний додає, що доля ще двох захоплених російськими окупантами в Криму українських офіцерів – старшого лейтенанта Олександра Філіпова та капітана другого рангу Дем'яненка – залишається невідомою.

Як повідомляв «Щоденний Львів», учора вночі на пункті пропуску Чонгар в Генічеському районі Херсонської області прибули заступник командувача Військово-морських сил України з берегової оборони генерал-майор Ігор Воронченко, командир 204-ї бригади тактичної авіації в Бельбеку полковник Юлій Мамчур і заступник командира Феодосійського батальйону морської піхоти по роботі з особовим складом майор Ростислав Ломтев, пізніше до них приєднався його командир - підполковник Дмитро Делятицький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів