Українські військові знищили за добу 150 терористів, – спікер АТО (відео)

11:58 4 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.comato.newsphotos_stream

Про це повідомив у п'ятницю речник штабу антитерористичної оперції Олексій Дмитрашковський.


Відео: «Телеканал новин «24»

«Незалежне Бюро Новин» інформує сьогодні, 4 липня, в повідомленні «За добу українські військові знищили 150 терористів»:

«За останню добу бійці антитерористичної операції знищили щонайменше 150 бойовиків, два склади зі зброєю і шість опорних пунктів терористів. Про це в п'ятницю, 4 липня, в ефірі телеканалу «112» повідомив спікер АТО Олексій Дмитрашковський.

«Противник зазнав значних втрат. Мінімум 150 бойовиків знищені, шість опорних пунктів зруйновані, знищена база боєприпасів в Миколаївці, склад боєприпасів в Семенівці, знищено колону КамАЗів з бойовиками в кількості чотири одиниці, знищив колону з трьох одиниць мікроавтобусів з бойовиками», – заявив пан Дмитрашковський. Крім цього, він уточнив, що сили АТО взяли під контроль трасу Харків – Ростов.

Як повідомляв НБН, керівник управління інформаційної безпеки Національної гвардії України Юрій Стець заявив, що на території Луганської області знаходиться 20 російських танків і 120 одиниць російської бронетехніки. У четвер, 3 липня, українські війська і Нацгвардія увійшли в Луганськ, в місті йшли бої».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів