Українські війська зайняли під Донецьком місто Ясинувата й розблокували шляхи на Дмитрівку і Дякове (відео)

12:41 4 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Інформаційно-аналітичний центр РНБО

Про це повідомив у понеділок речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лиcенко.


Відео: «Телеканал новин «24»

Речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лиcенко повідомив сьогодні, 4 серпня, під час прес-конференції в Києві, що вчора підрозділи сил АТО зайняли місто Ясинувата Донецької області, який є важливим пунктом залізничного сполучення регіону. За його словами, звільнення міста дозволило охопити Донецьк з півночі та перекрити один з важливих каналів постачання зброї та техніки для терористів.

«Наразі у місті проводиться операція із виявлення та знешкодження залишків терористичних бандформувань. Окрім цього, українські військові розблокували шляхи, які поєднують населені пункти Дмитрівку і Дякове», – додав речник Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

За його словами, впродовж доби підрозділи Збройних сил України 39 разів вступили в вогневий контакт з терористами в районах населених пунктів Майорське, Красногорівка, Червонопартизанськ, Стукалова Балка, Дякове, Луганськ, Новоганнівка, Світле, Камянка, Новий Світ, Піски, Майорське, Зеленопілля, Нижня Талівка, Нижній Мінчінок. Про це йдеться сьогодні, 4 серпня, на сайті Інформаційно-аналітичного центру РНБО.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів