Українські війська відтіснили російські від аеропорту Донецька й відбили танкову атаку на Піски (відео)

22:58 19 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Ілля Питалєв / kommersant.ru

Як повідомив у понеділок в ефірі Військового телебачення України один із бійців, «наші просунулися на дуже багато вперед від терміналу, кілометра 2-3 приблизно, убік Донецька, відтісняють».


Відео: Військове телебачення України

Телеканал «112 Україна» передає сьогодні, 19 січня, в повідомленні «Сили АТО відтіснили бойовиків на 2-3 кілометри від ДАП убік Донецька, – боєць»:

«Сили АТО відтіснили бойовиків на 2-3 кілометри від донецького аеропорту убік безпосередньо Донецька. Про це заявив один з українських бійців, відповідний відеозапис опублікувала прес-служба штабу АТО.

«Зараз теж працюють хлопці: захоплення, захоплення, захоплення, – відтісняють їх (терористів. – Ред.) подалі. Наші просунулися на дуже багато вперед від терміналу, кілометра 2-3 приблизно, убік Донецька, відтісняють», – сказав боєць.

Про це повідомив у понеділок  телеканал «112 Україна». Натомість представник «Правого сектору» Олена Білозерська передала сьогодні, 19 січня:

«Свіжа інфа з Пісків (селище в Ясинуватському районі Донеччині неподілік її головного летовища. – «ЩЛ») – від людей, які щойно звідти. Це єдиний зараз спосіб отримати інфу, бо зранку працюють глушилки, практично немає зв'язку.

Зранку в Пісках було відносно тихо. Ближче до обіду почався небаченої досі концентрації обстріл з «Градів».

Після обстрілу сепари почали танковий прорив. Практично всі наші були кинуті, щоб його відбити.

І відбилися! Наші артилеристи на чолі з Ель Гато, кажуть, сьогодні просто герої.

Всі позиції утримані. Супротивник знаходиться на відстані 3 км від Пісків.

Загиблих серед наших немає. Але є поранені: 20 армійців і 8 бійців ДУК «Правий сектор», з них двоє поранені уламками під час обстрілу і 6 – під час бою. Хто саме поранений – поки що не знаю».

Олена Білозерська повідомила це сьогодні, 19 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», волонтер Тетяна Ричкова повідомила в понеділок в ефірі «5 каналу», що до захисників аеропорту Донецька вирушило йде масоване підкріплення, а радник Президента України Юрій Бірюков анонсував в ефірі телеканалу «ICTV»: «Найближчим часом ситуація в Донецькому аеропорту може кардинально змінитися.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів