Українські силовики звужують на Донбасі кільце навколо бойовиків (відео)

17:55 10 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Radiosvoboda.org

У бою за Карлівку в четвер загинув один учасник антитерористичної оперції.


Відео: ТСН

Кореспонденти «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Світлана Федчун і Віталій Афанасієнко повідомляють сьогодні, 10 липня, в сюжеті «Хроніка подій на Сході: силовики під градом куль звужують кільце навколо терористів»:

«Військові продовжують звужувати кільце оточення навколо терористів. Хроніка останніх подій на Сході – в Антрациті бойовики захопили міську прокуратуру, Луганськ сьогодні знову під градом куль, силовики звужують кільце навколо терористів, багато хто з бойовиків дезертирує», – йдеться у сюжеті «ТСН.16:452.

В Антрациті на Луганщині десятеро чоловіків у масках зайшли в приміщення міської прокуратури – без жодних перешкод, адже працівників відомства в будівлі не було. Протягом доби терористи обстрілювали 10 блокпостів та позицій підрозділів збройних сил України в Донецькій та Луганській областях.

Під Сіверськом наші силовики знищили дві мінометні групи бойовиків та зруйнували їхні споруди. Одного терориста взяли в полон.

У себе на сторінці у «Фейсбуці» лідер бойовиків написав, що з Сіверська вони пішли. «В результаті ведення бойових дій протягом доби – три військовослужбовці ЗСУ загинули, 27 отримали поранення. На закладеному терористами фугасі підірвався БТР-80 в районі населеного пункту Червона Зоря. Під час боїв в полон було взято одного бойовика», – повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

Карлівка – бій закінчено. Добровольчі батальони знищили два танки, кількість жертв з боку супротивника підрахувати поки що неможливо. Є втрати і серед українських вояків – один боєць загинув.Військові скаржаться на нестачу патронів та палива.

Донецьк – поблизу аеропорту зав'язався жорстокий бій. Містом їздять БТРи і танки терористів.

Навколо міста сили АТО звужують кільце оточення. В інтернет з'явилося відео, де п'яні терористи їдуть дорогою проти правил та вихваляються своїми військовими досягненнями.

За останню добу з лав слов'янських та краматорських бойовиків дезертирувала третина особового складу. Є інформація, що ДНРівці розмістили своїх вояків на нічліг у гуртожитках університету, а вранці не дорахувалися кожного третього бойовика. Вони втекли, покинувши зброю».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів