Українські силовики відбили розвідку боєм російських окупантів убік Маріуполя (відео)

16:50 4 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: milua

Про це повідомили в четвер радник міністра оборони Олександр Данилюк і заступник голови Донецької облдержадміністрації Костянтин Батозький.


Відео: ТСН

Радник міністра оборони України Олександр Данилюк повідомив сьогодні, 4 вересня:

«Підрозділами Збройних Сил України відбито наступ противника на Маріуполь, знищено декілька одиниць ворожої бронетехніки та жива сила. Продовжується обстріл наших позицій російською артилерією, яка в порушення міжнародних правил війни розміщена в населених пунктах під прикриттям цивільного населення. Розвідувальним підрозділом Збройних Сил України знищено ЗУ та розрахунок».

Олександр Данилюк написав це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook». Натомість заступник голови Донецької облдержадміністрації Костянтин Батозький інформує сьогодні, 4 вересня:

«Важливо. Ситуація з Маріуполем. Силами прикордонних військ і спецбатальйону «Азов» відбито розвідку боєм, яку здійснив ворог з боку Новоазовська. Знищено 4 танки ворога. Станом на 15:48 ситуація в місті стабільна. У Маріуполі працюють губернатор Донецької області Сергій Тарута і мер міста Юрій Хотлубей».

Костянтин Батозький написав це в четвер на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як бачимо, радник міністра оборони повідомляє, що наступ російських окупантів на Маріуполь відбили підрозділи Збройних Сил України, а заступник голови Донецької облдержадміністрації – що прикордонники й спецбатальйон «Азов». А хотілося б, щоб вони не перечили один одному.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів