Українські прикордонники дали відсіч російським загарбникам, – ДПСУ (відео)

22:28 4 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Про це повідомили в четвер у прес-центрі Держприкордонслужби та її речник Олег Слободян.


Відео: 112 Україна

У прес-центрі ДПСУ розповіли в четвер у повідомленні «Біля Маріуполя прикордонники дали відсіч загарбникам»

«Сьогодні з 12-ї до 18-ї години прикордонні наряди в районі населених пунктів Роза, Комінтернове, Безіменне та Широкине вступали в бойові зіткнення з російськими найманцями. В ході збройних протистоянь прикордонники знищили декілька автомобілів й зенітну установку, пошкодили ворожий БМП та нанесли ураження живій силі противника.  

Під час зіткнень один прикордонник був тяжко поранений. Останнє бойове зіткнення відбулося біля 18-ї години. Прикордонники зі стрілецької зброї та гранатометів знищили блокпост російських найманців поблизу н.п. Тельманове».

Про це повідомляється сьогодні, 4 вересня, на сайті прес-центру Держприкордонслужби. Натомість інформаційна агенція «УНН» передає в четвер:

«Сьогодні колона російських найманців з важкою технікою намагалися прорватися крізь кордон, але їй довелося повернутися назад в РФ. Про це в ефірі на телеканалі «112» сказав речник Держприкордонслужби України Олег Слободян.

«4 бойові зіткнення прикордонників та колон російських найманців, колони яких були малочисельними. Однак в кожній з колон були танки, бойові машини піхоти, вантажівки з артилерійською зброєю. Однак прикордонники в усіх випадках атакували ці колони. В результати вони нанесли російській стороні збиток, знищивши декілька автомобілів та зенітну установку, БМП. Колони російських найманців відступили, але в результати зіткнень один прикордонник отримав важкі поранення» – розповів Слободян».

Про це повідомляється в четвер на сайті «УНН».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів