Українські правоохоронці бачили нового голову ЛОДА тоді, коли його розшукував Інтерпол, але не «здали»

10:55 4 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: lvivexpres.com

Олег Сало повідомив також, що «встав з колін» на свою нову посаду.

Як інформує сьогодні, 4 листопада, «ТСН.ua», новопризначений керівник Львівщини Олег Сало зізнався, що тоді, коли його розшукував Інтерпол, він не переховувався, а навпаки – спілкувався з багатьма працівниками правоохоронних органів. Дослівно ж голова ЛОДА сказав із цього приводу:

«Я знаходився на території України. Мене бачили дуже багато людей… Дуже багато представників правоохоронних органів. Бачили! Я з ними спілкувався. Я зазнав політичне переслідування. Коли прийшла «помаранчева» влада, вона шукала жертву».

Олег Сало заявив також журналістам: «Якби я погано працював на попередніх посадах, то мені б не запропонували таку високу посаду. На цю посаду я, можна сказати, встав з колін».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у 2005 році Генпрокуратура порушила проти Олега Сала дві кримінальні справи – за фактами порушення виборчого права та зловживання владою й службовим становищем, після чого він був оголошений в міжнародний розшук, але в 2007-му Печерський райсуд Києва ухвалив рішення припинити ті кримінальні справи «у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів