Українська розвідка фіксує постійне перекидання російської військової техніки на Донбас, – АТЦ (відео)

20:18 10 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот зі сторінки на сайті телеканалу «112 Україна»

Речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив у понеділок: «Наші розвідувальні органи фіксують постійне прибуття на територію, яка непідконтрольна «ДНР», російської військової техніки. Ми знаємо її розташування та маршрути пересування, ми готові до будь-якого розвитку подій, у нас є відповідні сили і засоби».


Відео: «112 Україна»

Речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив сьогодні, 10 листопада, в ефірі телеканалу «112 Україна»: «Наші розвідувальні органи фіксують постійне прибуття на територію, яка непідконтрольна «ДНР», російської військової техніки. Ми знаємо її розташування та маршрути пересування, ми готові до будь-якого розвитку подій, у нас є відповідні сили і засоби».

Перед цим прес-офіцер штабу АТО Владислав Селезньов розповів у понеділок в ефірі телеканалу «112 Україна»:

«Після заходу на територію України чергового «гуманітарного конвою» кількість обстрілів українських силовиків, мова про блокпостах та опорно-спостережних пунктах, в останні дні значно збільшилась. В тому числі велика кількість обстрілів зафіксовано на так званому Дебальцевському плацдармі.Там блокпости, які знаходяться на передній лінії оборони, протягом вчорашнього дня і сьогодні постійно обстрілювалися з артилерійських систем, мінометів, «Граду».

Складна ситуація в зоні АТО склалася в районі Бахмутки. Ускладнюється й ситуація в районі аеропорту в Донецьку. Бойовики сьогодні обстрілювали позиції сил АТО, використовуючи не тільки міномети і стрілецьку зброю, але і 100мм-ті гармати МТ-12 «Рапіра».

Телеканал «112 Україна» додає від себе: «Зазначимо, що бойовики заявляють про триваючі бої в аеропорту. Бойовики повідомляють на своїх информресурсах, що взяли під контроль будівлю пожежної частини та пожежну вишку аеропорту, а також підбили 2 БТР і 1 танк ВСУ. Бойовики заявляють, що тепер контролюють дорогу на Піски».

Натомість в ефірі телеканалу «Еспресо.TV» речник Антитерористичного центру Владислав Селезньов повідомив, що ситуація навколо Маріуполя стабільна та підконтрольна силам АТО, й додав: «Останні провокації навколо Маріуполя про це свідчать, там створена мережа блокпостів і опорних пунктів сил АТО, які забезпечують безпеку мирних мешканців. Інформація щодо переміщення зенітно-ракетного комплексу «Панцир» - це спроби бойовиків максимально напружити ситуацію навколо Маріуполя, але у сил АТО є всі засоби, щоб забезпечити безпеку мешканців Маріуполя».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів