Авіація знищила два танки й «Град», якими терористи атакували десантників зі Львова в аеропорту Луганська (відео, оновлено)

19:57 9 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lenta-ua.net

Про це повідомили в середу керівник Центру військово-політичних досліджень і кординатор «Інформаційного Спротиву» Дмитро Тимчук та голова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгірьов.


Відео: «Телеканал новин «24»

Керівник Центру військово-політичних досліджень і кординатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомляє сьогодні, 9 липня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Оперативні дані групи «Інформаційний Спротив»: Авіація сил АТО завдала удару по позиціях терористів поблизу Луганського аеропорту, зайнятого силовиками. В результаті удару 2 танка і 1 РСЗВ «Град» бойовиків знищені».

Натомість олова громадської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгірьов повідомив сьогодні, 9 липня, телеканалу «Еспресо.TV», що українська авіація знищила в середу російські танки, які  вели обстріл аеропорту Луганська, котрий оборонять десантники 80-го окремого аеромобільного полку зі Львова.За його словами, українські військові спрацювали дуже точно, ворожа техніка знищена.

Однак активіст зазначив: «Залишаються питання до начальника Державної прикордонної служби пана Литвина – звідки ці танки з'явилися і чому він вчора збрехав Президенту, що кордон повністю контролюється? Сьогодні ми маємо факт переходу через кордон каравану зі зброєю».

Як інформував «Щоденний Львів», терористи постійно обстрілюють львівських десантників в аеропорту Луганська з «Града» з-під лікарні, однак оточені в луганському аеропорту львівські десантники відбили атаку бронетехніки й дочекалися авіації АТО, яка підбила вантажівку з нападниками на десантників зі Львова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів