Україна створила на випадок вторгнення Росії спеціальні резерви, – РНБО

19:25 11 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-центр АТО

Про це заявив у понеділок речник Інформаційно-аналітичного центру Ради нацбезпеки і оборони Андрій Лисенко.

Речник Інформаційно-аналітичного центру Ради нацбезпеки і оборони Андрій Лисенко запевнив сьогодні, 11 серпня, на брифінгу, що Україна створила спеціальні резерви на випадок агресії з боку Росії. За його словами, це дозволить «в будь-яку мить» перекинути підрозділи для прикриття державного кордону.

«Ці підрозділи не зможуть зупинити всіх, вони створені для того, щоб зупинити наступ на перший час, щоб країна встигла змобілізуватися», – додав Андрій Лисенко, відповідаючи на запитання «Чи має РНБО план на випадок агресії?».

Речник повідомив також, що Росія і далі нарощує військові потужності на кордоні з Україною. За його словами, станом на понеділок в прикордонних районах РФ зосереджено близько 45 тис. військових, 160 танків, понад 1300 броньованих машин, артилерійські системи, установки «Град», бойові літаки та ударні вертольоти. Його повідомлення передає в понеділок «ВВС Україна».

Як інформував «Щоденний Львів», Путін заявив, що відправляє в Україну «гуманітарний конвой», НАТО попереджає, що це може бути вторгнення. Про це повідомили в понеділок прес-служба президента РФ і генеральний секретар Північноатлантичного альянсу Андерс Фоґ Расмуссен

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів