Україна розпочала наступ, який визначить долю війни - іноземні аналітики

15:41 9 червня 2023 р.

Фото до новини

На думку колишнього заступника начальника Генштабу Війська Польського, генерала Леона Коморніцького, настає переломний момент.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com.

За повідомленнями деяких іноземних ЗМІ та матеріалів з фронту, українська армія пішла в наступ на кількох напрямках, зокрема на Бахмут та на Запоріжжі. Поки що українська сторона не підтверджує ці повідомлення.

Вчора українські джерела повідомили про сильний артилерійський обстріл, у тому числі в районі міста Токмак Запорізької області. На думку фахівців, обстріли на кількох напрямках одночасно та масоване застосування ствольної та реактивної артилерії можуть свідчити про те, що Україна почала наступ.

На думку колишнього заступника начальника Генштабу Війська Польського, генерала Леона Коморніцького, майбутні події можуть визначити долю війни.

«Це буде переломний момент, на мій погляд, вирішальний. Він вирішить, чи перетвориться ця війна на довготривалий і виснажливий конфлікт. Питання, яке потрібно поставити зараз, полягає в тому, чи буде цей наступ успішним. Немає проблеми з його початком, проблема може бути з його продовженням та досягненням воєнної цілі, тобто визволенням окупованих територій», — сказав генерал.

Однак він наголосив на ролі дезінформації та зазначив, що підтверджена інформація дійде до світової громадськості із запізненням. Експерти попереджають, що найближчими днями в мережі може з’явитися чимало фейкових новин, зокрема про втрати українців на фронті.

На зустрічі міністрів оборони НАТО посилять захист України

Каховську ГЕС підірвала диверсійна група окупантів, - СБУ

Уночі знищено 4 крилаті ракети і 14 дронів, - ПС ЗСУ

Росією керують нелюди, - Зеленський

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів