Україна поверне всіх утримуваних в ОРДЛО, – Єрмак

16:35 13 березня 2020 р.

Фото до новини

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак запевнив у п’ятницю, 13 березня, що впродовж найближчих місяців Україна поверне всіх своїх громадян, яких наразі утримують на території ОРДЛО.

Олексій Данілов, як повідомили в агенції новин «Укрінформ», зазначив: «Через 48 годин наша країна закриє кордон для іноземних громадян. МЗС попередить зараз всі установи, всі країни про те, що кордон України для іноземних громадян на два тижні буде закритий. В Україну через 48 годин зможуть потрапити лише ті іноземці, які працюють у наших дипломатичних установах, відповідних міжнародних організаціях — ООН, ЮНІСЕФ. Решта буде потрапляти на нашу територію тільки після спілкування з нашим Міністерством закордонних справ. Через два тижні, залежно від того, як розвиватиметься ситуація, прийматимуться наступні рішення».

Водночас Данілов запевнив: «Упродовж найближчих місяців ми повернено всіх наших громадян, які сьогодні перебувають і утримуються на території так званих ОРДЛО».

Як інформував «ЩЛ», депутати Львівської обласної ради підтримали заяву щодо неприпустимості переговорів із представниками законодавчої та виконавчої влади Російської Федерації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів