У Львові УДАР допомагає Порошенку розпустити Верховну Раду

13:08 1 липня 2014 р.

Фото до новини

У середу, 2 липня, о 14 годині, у Львові на проспекті Свободи (біля пам’ятника Т. Шевченку) відбудеться акція «Геть Верховну зРаду!». Участь в акції візьмуть ударівці Львівщини, депутати Львівської обласної та міської ради, представники громадськості.

Мета акції: донести до народних депутатів України, голів депутатських фракцій ВРУ вимогу громадськості Львівщини щодо негайного розпуску Верховної Ради України. «Народна люстрація влади – через перевибори!»
У рамках акції відбудеться флеш-моб «Шпаргалка для депутатів»: в центрі міста волонтери збиратимуть підписи під зверненням до голів фракцій ВРУ з «підказками» щодо механізмів розпуску Верховної Ради. Організатор акції  - Львівська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка», яка й поширила повідомлення про цю акцію у Львові.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді фракція УДАР запропонувала провести політичну люстрацію народних депутатів - пролосувати за дострокові парламентські вибори. Лідери фракцій ВО "Свобода" Олег Тягнибок і Петро Симоненко у своїх сьогоднішніх виступах навіть не згадали про цю пропозицію ударівців.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів