У терористів на сході України – паніка через гостру нестачу кадрів, – військовий експерт (відео)

13:36 19 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lefigaro.fr

Про це повідомив у понеділок керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.


Відео: «Телеканал новин «24»

Інформагенція «УНН» передає сьогодні, 19 травня, в повідомленні «Терористам на Сході не вистачає кадрів, почалася паніка, – Д. Тимчук»:

«АТО на Сході триває з перемінним успіхом а терористи всі ультиматуми не виконують. Про це на брифінгу повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає кореспондент УНН.

«Всі ультиматуми терористів виявились блефом. Також ми спостерігаємо гостру нехватку кадрів у бойовиків. Починається паніка серед бойовиків. Терористи глобально почали використовувати мирне населення. Наприклад обстріл телевежі у Слов'янську вівся із території дитсадка. Окрім цього терористи облаштовують вогневі точки у житлових будинках, квартирах. Тому дуже велика ймовірність жертв серед мирного населення, а цього не можна допустити», – зазначив він. 

За його словами, українським силовикам не вистачає засобів захисту та так званих «поліцейських засобів», наприклад світлошумових гранат, які можна використовувати коли неозброєні громадяни, наприклад, блокують рух бойової техніки.

«Разом із тим сили АТО не допустили масового вивезення трупів терористів, і ці 6 «КамАЗів», які заїхали із РФ, призначені саме були саме для цього. Тому зараз для терористів це проблема. І як вони будуть її вирішувати – не відомо», – сказав він.

Нагадаємо, в результаті нападу на блокпост українських військових з території дитсадка у Слов'янську загинув солдат Геннадій Беляк. Один військовослужбовець підрозділу отримав поранення, ще двоє контужені».

Як повідомляв «Щоденний Львів», терорист №1 на сході України – російський диверсант Гіркін-«Стрєлков» – звинуватив усіх чоловіків Донбасу в зраді й закликав в «ополчення» жінок, а терорист №2 на сході України – самопроголошений «заступник «головнокомандувача збройних сил Донецької народної республіки» Здрилюк-«Абвер» – роздратовано вимагає підкріплення з Криму.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів