У силовиків бракує ресурсів для забезпечення виборів на Донбасі, – військовий експерт (відео)

16:13 19 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: AFP

Про це заявив понеділок керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.


Відео: Громадське Телебачення Донеччини

Як передає сьогодні, 19 травня, кореспондент агенції УНІАН, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук заявив у п’ятницю на прес-конференції:

«На жаль, у силовиків ми спостерігаємо відсутність серйозних ресурсів для того, щоб контролювати кожен населений пункт, узяти під контроль виборчі комісії. Критично мало часу залишається до виборів, тому ми вважаємо, що АТО (антитерористична операція. – Ред.) необхідно переводити в повновагий військовий формат з використанням вже тих ресурсів, які є, з батальйонами територіальної оборони».

Коли росіяни відведуть війська від кордону, буде небагато простіше – звільняться ресурси. Всі готові Збройні сили України кинуто до східних кордонів, вони вишикувані в лінію оборони. Якщо Росія відведе трохи військ, звільняться сили, які потрібно кидати на Донбас, на забезпечення виборів».

Як повідомляв «Щоденний Львів», адміністрація Путіна заявила сьогодні, що він наказав відвести російські війська від кордонів з Україною, однак НАТО вкотре не побачило жодних ознак їх  відведення.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів