Адміністрація Путіна заявила, що він наказав відвести російські війська від кордонів з Україною (відео)

12:12 19 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Про це повідомляється в понеділок на сайті адміністрації президента РФ.


Відео: «Телеканал новин «24»

У сьогоднішньому повідомленні на сайті адміністрації президента РФ під заголовком «Росія закликає до негайного припинення насильницьких дій на південному сході України» йдеться:

«Росія закликає до негайного припинення каральної операції, насильницьких дій, відведення військ і вирішення всіх накопичених проблем винятково мирними способами.

Президент Росії вітає перші контакти між Києвом і прихильниками федералізації з метою налагодження прямого діалогу, в якому мають узяти участь усі зацікавлені сторони.

Окрім того, у зв'язку зі завершенням планової весняної фази підготовки військ, яка передбачала їх передислокацію й проходила, зокрема, на полігонах в Ростовській, Бєлгородській і Брянській областях, президент Росії дав команду міністру оборони повернути війська, які брали участь у навчаннях, у місця постійної дислокації і продовжити бойову підготовку на прилеглих полігонах».

Як уже неодноразово повідомляв «Щоденний Львів», попередні заяви Путіна, а також його речника Пушкова й МЗС РФ про відведення російських військ від кордонів України не були підтверджені нашими Міністерством оборони й Держприкоронслужбою й в НАТО та Пентагоні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів