У Стрию порушили гендерний підхід у владі: міському голові обрали лише одну заступницю

15:32 3 грудня 2020 р.

Фото до новини

Інші чотири заступники міського голови Стрия Олега Канівця - чоловіки.

Сьогодні відбулася II сесія Стрийської міської ради. На порядок денний депутати винесли 21 питання. Зокрема, міські обранці проголосувати за заступників міського голови. Відтепер їх в очільника міста буде п’ятеро. Про це повідомив Стрий-онлайн, пише DailyLviv.

П’ять заступників Стрийського міського голови Олега Канівця:

Микола Дмитришин (перший заступник з питань діяльності виконавчих органів влади): розвиток дорожньої інфраструктури, особливо району, створення генерального плану міста Стрий, пропаганда здорового способу життя.

Андрій Стасів (інвестиції, економіка, грантова політика, комунікаціі), залучення інвестицій, принцип прозорості і публічності влади, зворотний зв‘язок та доступна комунікація.

Михайло Журавчак (житлово-комунальне господарство): інвентаризація комунальної власності ОТГ, розробка структури ЖКГ у районі, питання щодо КП «Ринок».

Ігор Стецик (житлово-комунальне господарство): комунальні проблеми ОТГ.

Христина Грех (гуманітарні питання): створення опорних шкіл, модернізація та оптимізація мережі бібліотек.

Також на сесії прийнято рішення щодо старостинських округів та старост. Депутати проголосували за кількісний та персональний склад виконавчого комітету, регламент Стрийської міської ради та положення про постійні депутатські комісії. Розглянули зміни до бюджету та соціально-економічної програми, величину заробітної плати міського голови Стрийської ОТГ Олега Канівця та інші питання.

Наступну сесію планують провести 22 грудня.

-13°C за вікном: розпочала роботу найбільша громада Самбірського району

Депутатська трійка скликає сесію ЛМР у п'ятницю. Запрошують міського голову Андрія Садового

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів