-13°C за вікном: розпочала роботу найбільша громада Самбірського району

14:46 3 грудня 2020 р.

Фото до новини

Незважаючи на -13°C за вікном, сьогодні, 3 грудня, у приміщенні Народного дому селища Бориня розпочала роботу перша сесія новоствореної Боринської селищної об'єднаної громади Самбірського району.

Про це DailyLviv повідомив депутат Самбірської районної ради Василь Чорний.

За його словами, представники ТВК оголосили офіційні протоколи з результатами виборів та привітали новообраних депутатів і селищного голову. Також зі словами благословення до усіх присутніх звернувся о. Роман.

Після прийняття присяги та отримання посвідчень на першому засіданні сесії депутати обрали секретаря ради, сформували робочі органи ради, виконавчий комітет та призначили заступників міського голови і старост сіл, які ввійшли до ОТГ.

Новообраних селищних депутатів та голову привітали керівники сусідніх громад - Турки, Старого  Самбора, Стрілок та Козьови.

Боринська ОТГ включає в себе 17 рад і є найбільшою серед 11-ти громад Самбірського району, налічуючи понад 23 тис мешканців.

На фото: селищний голова Михайло Шкітак, депутати від ВО "Батьківщина" Боринської ОТГ Роман Богайчик, Петро Дребот, Володимир Копитчак, Петро Поврозник, депутатка Турківської міської ОТГ Мирослава Павлик (голова ВО "Батьківщина" Турківщини) та депутат Самбірської районної ради Василь Чорний.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів