Зі Слов'янська надходить суперечлива інформація (оновлено)

13:00 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Про це користувачі «Facebook» розповідають у неділю про звільнення від диверсантів будівель СБУ, МВС і міськради, натомість «Slavgorod.com.ua» спростовує.

У Слов'янську в ході контртерористичної операції будівлю СБУ, управління МВС, а також мерія звільнено сьогодні, 13 квітня, від російського спецназу. Про це, як передає у неділю «Еспресо.TV», повідомляють очевидці події та користувачі в інтернет-мережі «Facebook».

Вони також розповіли, що на даний момент йдуть перестрілки на двох блок-постах у місті, а під час штурму позицій російського спецназу застосовувалися бойові вертольоти (щонайменше два Мі-24) та гранатомети.

Основну частину операції виконали спецпідрозділу СБУ. У ході спецоперації щонайменше поранені три людини з числа сепаратистів. Натомість проросійський користувач «shrek1» повідомляє: «Дорога на Черепківку перекрита нашими. В аеропорту десант – 150 осіб (чорна форма, мухи, балаклави). БТРи розділилися на дві купи – одна пішла на Артемівськ, одна стоїть».

Натомість сайт Слов’янська й Святогорська «Slavgorod.com.ua» спростовує інформацію про звільнення від диверсантів будівель СБУ, МВС і міськради.

Як повідомляв «Щоденний Львів», під час антитерористичної операції в Слов’янську – загиблі з обох сторін.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів