Під час антитерористичної операції в Слов’янську – загиблі з обох сторін, – ЗМІ (оновлено, відео)

12:38 13 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: pravda.com.ua

Про це повідомляє в неділю виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Під час антитерористичної операції українських силовиків у Слов’янську Донецької області постраждали троє правоохоронців. Про це повідомило сьогодні, 13 квітня, агенції УНІАН поінформоване джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника агентства, за попередньою інформацією, один правоохоронець вбитий, двоє поранені. «Це сталося неподалік одного із блокпостів, які створили сепаратисти. На підступах до нього вони відкрили вогонь на ураження по правоохоронцям», – зазначило джерело.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні зранку глава МВС Арсен Аваков заявив, що у Слов'янську, де сепаратисти захопили будівлі міліції і СБУ та заволоділи зброєю, розпочалася антитерористична операція під керівництвом СБУ. Натомість «Українська правда» інформує в неділю:

«Правоохоронці розблоковували два блок-поста сепаратистів перед Слов'янськом. Про це пишуть «Новости Донбасса» у своєму Твіттері.

Спочатку був ліквідований блок пост терористів на в'їзді в Слов'янськ з боку Краматорська. Наступним – блок-пост з боку Харкова.

Сепарастисти чинили опір, підпалили барикади. Разом з тим, за інформацією одного з місцевих видань «Славгород», в результаті перестрілки на одному з блокпостів в Слов'янську були поранені.

«За словами мешканців с. Міньківка (Артемівський район ) вранці туди були доставлені двоє поранених. Після надання першої медичної допомоги їх відправили в Артемівськ», – наголошується в повідомленні».

Своєю чергою, виконувач обов’язків міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомляє сьогодні, 13 квітня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», що в Слов'янську під час проведення атитерористичної операції є вбиті і поранені з обох сторін. Він конкретизує:

«З нашого боку - офіцер СБУ. Поранений керівник АТЦ (антитерористичного центру. – Ред.) СБУ і ще четверо.

З боку сепаратистів – невстановлену кількість. Сепаратисти почали прикриватися живим щитом з мирного населення.

Йде перегрупування сіл. В Краматорську люди незадоволені діями прийшлих.

У Слов'янську рівень підтримки до 1000 осіб. СБУ оголосило перегрупування».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів