У селищі Побєда під Сніжним розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи збройних сил Росії (відео)

09:12 27 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: РИА Новости

Про це повідомили в середу в прес-центрі АТО.


Відео: Військове телебачення України

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 27 серпня, такі «Зміни в оперативній обстановці»:

«Втрати противника – три танки, одна бойова броньована машина, дві БМ 21 «Град», чотири міномети, один автомобіль та одна установка 9А52 «Смерч». Також знищено 225 терористів.

Усе це було знищено вогневим ударом артилерії по скупченню незаконних збройних формувань у неподалік Горлівки та Іловайська. Один мінометний розрахунок із мінометом знищено вогнем артилерії у відповідь на напад на наші позиції неподалік населеного пункту Красний Яр.

Продовжуються оборонні бої за утримання населених пунктів Новосвітлівка, Хрящувате. Здійснюється зачистка підрозділами сил АТО населених Пунктів Родакове, Іллірія та Маломиколаївка. Тривають бойові дії з метою утримання під контролем міста Іловайськ та під'їзних шляхів і переважаючих висот довкола нього. 

Відновились обстріли з боку Російської Федерації. Зокрема, удар було завдано по позиціях українських піхотинців неподалік населеного пункту Макарово. 

Окрім цього, позиції та блокпости сил АТО були обстріляні поблизу населених пунктів Новосвітлівка, Вергунський роз’їзд. Двічі зі застосуванням БМ 21 «Град» було обстріляно аеродром Донецьк. 

Упродовж доби російська сторона продовжувала процес перекидання військової техніки збройних сил РФ до прикордонних з Україною районів, у першу чергу – до Ростовської області. У той же час, відмічається зменшення військової присутності підрозділів збройних сил РФ у прикордонних районах Бєлгородської, Курської, Воронезької та Брянської областей цієї країни.

Отримано дані щодо руху колони техніки в кількості до 100 одиниць (танки, БТР, РСЗВ «Град», БМП) по дорозі сполученням «Старобешеве-Тельманове» в напрямку населеного Тельманове. Відмічається наявність наступних розпізнавальних знаків на техніці: кола чи трикутники білого кольору.

За наявними даними, на виїзді з населеного пункту Побєда розгорнуто штаб батальйонної тактичної групи збройних сил Російської Федерації. В населений пункт Амвросіївка зайшли 5 БТР та «Камаз» зі живою силою.

Отримано інформацію, що з території Російської Федерації через населений пункт Дібровка в в сторону Дмитрівки прослідувала колона: шість РСЗВ «Град», вісім тентованих «КАМАЗів», два «Урали» з живою силою».

Про це повідомляється сьогодні, 27  серпня, на сторінці в прес-центру АТО інтернет-мережі «Facebook». Натомість на сторінці «Побєда (смт)» у Вікіпедії йдеться: «Побє́да – селище міського типу Донецької області, підпорядковане Сніжнянській міській раді, розташоване на березі ріки Вільховчик за 71 км від Донецька».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів