У Ростові-на-Дону бунтують солдатські матері з усієї Росії, – ЗМІ (відео, оновлено)

23:23 7 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

У РФ починається повстання солдатських матерів, які з'їхалися з усієї країни шукати своїх синів, котрі пропали в нібито «тривалому відрядженні.


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

«У Ростові починається повстання солдатських матерів. Вони з'їхалися зі всієї країни шукати синів, які пропали в нібито «тривалому відрядженні». Бунтують і місцеві, бо на Донбасі у рядах козаків гине чимало їхніх рідних», – наразі стисло повідомила сьогодні, 7 грудня, «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Подробиці ж – у її відеосюжеті.

Невдовзі «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла в неділю:

«А соцмережі повняться звістками з Ростова. Там після розгрому російського «спецназу» в Донецьку ледь не повномасштабне повстання.

Бунтують солдатські матері: вони з'їхалися зі всієї країни шукати синів, які пропали в нібито «тривалому відрядженні». Бунтують і місцеві, повідомляють звідти. Бо й чимало «казаків», що теж гинуть на Донбасі, – тутешні.

Москва, пишуть у соцмережах, блокує телефонний і електронний зв'язки з регіоном. І, начебто, туди терміново перекинули підрозділи внутрішніх військ і поліцію. Тим часом у Росію постійно вантажівками везуть тіла вбитих бойовиків та військових».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів