У результаті російського вторгнення в Слов'янську загинули вже восьмеро мирних жителів (відео)

22:19 30 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.ua

Зокрема цієї ночі бойовики вбили в цьому місті двох пенсіонерів.


Відео: ТСН

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує сьогодні, 30 червня, в повідомленні «У Слов'янську від обстрілів уночі загинули двоє пенсіонерів»:

«Уночі в результаті обстрілів бойовиками Слов'янська загинули двоє пенсіонерів. Загалом, кількість загиблих у Слов'янську мирних жителів уже досягла восьми осіб, йдеться у сюжеті «ТСН. 19.30».

Десятий день перемир'я на Донбасі минув під звуки вибухів артилерійських снарядів.

«Люди всі кричали в паніці. Усі плакали, в усіх руйнування, вікна усі повилітали. Це просто неподобство, розумієте? Як можна далі жити і на що розраховувати?! Встанемо ми завтра, прокинемося, чи ні?!», – плаче місцева мешканка Людмила.

Напередодні уночі від вибухів загинули двоє пенсіонерів. Сьогодні вранці постраждали ще декілька людей. Рятуючись, слов'янці сплять у ванних.

«А вночі що було! Вночі хоч нічого не посипалося, а це зараз снаряд залетів, між шостою та сьомою ранку, дівчинка постраждала одна. І он господарі стоять у шоці. У ванній хоч були, живі залишилися», – розповіла шокована мешканка Слов'янська.

Як заявляють у РНБО, обстріли Слов'янська – провокація бойовиків. Терористи навмисне стріляють по житлових кварталах, аби звинуватити українських військових».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів