У Німеччині займуться ісламськими об'єднаннями, які збирають пожертви для ХАМАС

15:43 11 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Серед жертв ХАМАС є щонайменше декілька громадян Німеччини.

Про це інформує Польське радіо, пише Dailylviv.com.

Міністр внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фазер має намір вжити рішучих заходів проти прихильників ХАМАС. Останніми днями на вулицях німецьких міст пройшли мітинги на підтримку палестинських терористів.

Голова МВС Німеччини оголосила, що відомство «придивиться» до організацій, які роками «підтримують» палестинських бойовиків. «Наші служби будуть займатися ісламськими об'єднаннями, які збирають пожертви для ХАМАС. Ми будемо використовувати всі доступні ресурси розвідки», — сказала Ненсі Фейзер.

Останніми днями в Німеччині пройшли численні демонстрації, учасники яких виголошували антисемітські гасла та святкували напад ХАМАС на Ізраїль. Конфлікт на Близькому Сході має резонанс і в німецьких школах. У Берліні 15-річний учень побив вчителя за те, що той заборонив вивішувати палестинський прапор. Запланований на середу мітинг на підтримку ХАМАС перед Бранденбурзькими воротами заборонили. Інциденти трапляються і в інших федеральних землях.

Серед жертв ХАМАС є щонайменше кілька громадян Німеччини. На четвер, 12 жовтня, Берлін запланував евакуацію своїх громадян з Ізраїлю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів