У Москві 17 грудня засідатиме українсько-російська міждержавна комісія

16:51 16 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Про те, що Росія, нарешті, зменшить грабіжницьку ціну на природний газ, не повідомив голова адміністрації Президента України, секретар української частини комісії Сергій Льовочкін.

17 грудня у м. Москва під головуванням Президента України Віктора Януковича та президента Російської Федерації Владіміра Путіна відбудеться шосте засідання українсько-російської міждержавної комісії (УРМК). Про це повідомив голова адміністрації Президента України, секретар української частини комісії Сергій Льовочкін.

У рамках заходу голови двох держав – співголови комісії планують заслухати звіти про діяльність її робочих органів за час, що минув після проведення попереднього засідання УРМК, та визначити орієнтири українсько-російської взаємодії на найближчу перспективу.

Як зазначив Сергій Льовочкін, у ході засідання планується обговорити широке коло питань практичної реалізації двосторонньої взаємодії, насамперед у торговельно-економічній, енергетичній, авіаційній, космічній сферах, атомній енергетиці, транспорті, а також на гуманітарному напрямку. Окрема увага буде приділена подальшому розвитку прикордонного співробітництва між Україною і РФ.

Голова адміністрації Президента підкреслив, що за результатами засідання планується підписати вагомий пакет двосторонніх документів, зокрема в сферах економіки, промислової кооперації, прикордонної співпраці та культурно-гуманітарної взаємодії.

Про це повідомив офіційний сайт Президента України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів