У Львові збирають кошти для українських військових, дислокованих у Криму (відео)

16:23 12 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Twittermikekomar

Гроші на продукти харчування, речі та на інші гуманітарні потреби для наших солдатів, заблокованих окупанами, несуть у гарнізонний храм Святих апостолів Петра і Павла.


Відео: zik.ua

Про це ідеться у сюжеті перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK. Настоятель храму о. Степан Сус розповів у ньому, що, окрім пожертв звичайних людей, фінансово допомогти заблокованим військовим на півострові зголошуються також різні організації Львова.

На даний час вже зібрано 80 тисяч гривень. Призначення зібраних коштів різне – від закупівлі продуктів харчування – закінчуючи інвентарем для само безпеки.

За словами священика, є координаційна група з військовослужбовців,які напряму спілкуються із командирами військових частин у Криму. Отець Степан Сус зазначив також: «Потреб з’явилося дуже багато. Але, звичайно, ми, як цивільне населення, не можемо повністю доокомплектувати  ЗСУ і перекрити усі їх проблеми. І тому більше уваги звертаємо суто на гуманітарну підтримку, пов’язану з харчами і з допомогою родинам військовослужбовців»,

Водночас з огляду на безпеку, ініатори збору коштів не називають військові частини в Криму, для яких готують допомогу.

Ще одне відео: http://www.youtube.com/watch?v=4bKGPsvfEyg

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів