У Львові збиратимуть з 15.00 кошти для поранених бійців на аукціоні-ярмарку виробів школярів

09:35 17 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kids-center.com.ua

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, сьогодні у дворику Першого українського театру для дітей та юнацтва відбудеться благодійний аукціон-ярмарок виробів, виготовлених львівськими школярами.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» , що сьогодні у дворику Першого українського театру для дітей та юнацтва відбудеться благодійний аукціон-ярмарок виробів, виготовлених львівськими школярами. У повідомленні також конкретизують:

«У рамках проекту «Театральна педагогіка», управління освіти Львівської міської ради, Навчально-методичний центр освіти м. Львова та Перший український театр для дітей та юнацтва запрошують усіх взяти участь у благодійному аукціоні-ярмарку виробів, виготовлених власними руками. Аукціон-ярмарок відбудеться сьогодні, 17 жовтня, о 15.00 у дворику Першого українського театру для дітей та юнацтва (вул. Гнатюка, 11). 

На ярмарку будуть представлені роботи учнів з усіх львівських шкіл та працівників Першого українського театру для дітей та юнацтва, а виручені кошти будуть передані на реабілітацію поранених бійців АТО, які перебувають у львівському шпиталі. Організатори благодійного аукціону-ярмарку зазначають:

«Часом голос однієї дитини важливіший за голос сотні дорослих. Почути прагнення дітей та допомогти їм реалізувати ці прагнення зараз, як і завжди, видається вкрай важливим.

На благодійний аукціон запрошено владу міста, громадських діячів, бізнесменів, представників депутатського корпусу Львівської міської ради та представників Львівської обласної державної адміністрації. Також ми запрошуємо усіх – наших глядачів, батьків, дітей, учнів, вчителів, друзів, приятелів, небайдужих та охочих долучитися до цієї ініціативи».

Програма аукціону:

аукціон-ярмарок;

анімація для дітей: ігри, конкурси, розваги;

величезні мильні бульбашки, казкові персонажі, веселі клоуни;

виступи музичних колективів;

солодке частування.

Контактна особа: Марія Антонюк, тел. 097 82 78 774, antoniuk.mariia@gmail.com».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів