У Львові заявили, що Зеленський віддав Галичину і Донбас «під опіку» Ахметову (відео)

15:25 17 вересня 2020 р.

Фото до новини

Зараз два регіони фактично є під впливом цього олігарха, що може вплинути на результати місцевих виборів.


Відео: Львівський пресклуб

Тому жителям Львівщини потрібно ретельно проаналізувати персону кожного із кандидатів на своєму окрузі, зібрати якомога більше фактів і переконатися, що за тим, кого вони обирають, не тягнеться проросійський шлейф, пише DailyLviv.

Так вважає Іван Стецькович, заступник голови ЛОО ВО “Батьківщина”.

- Що робить голова Львівської ЛОДА на врученні чергової «гуманітарки» із фонду Ахметова? – запитав він на засіданні “Як запобігти проникненню агентів російського впливу в місцеві ради Львівщини?” у Львівському пресклубі. – А відбувається ось що: із подачі Володимира Зеленського, який «розподілив» олігархів на різні регіони, Галичина і Донбас потрапили під вплив Рината Ахметова. Цього нам не афішують, проте «свої люди» від цього олігарха будуть намагатися потрапити в органи місцевого самоврядування на Львівщині.

Представник «Батьківщини» зазначив, що сьогодні в Україні зареєстровано близько 350 партій. Але фактично за владу змагається одна і та ж сама політична сила, проте – під різними «вивісками».

- І СДПУ, і Партія Регіонів, і «Слуга народу» - де-факто це одна й та сама партія. У неї - інша назва під чергові вибори. У неї - інші формальні лідери. Але за цією партією стоїть одне й те саме коло осіб, чиї інтереси вона відстоює. І щоразу ці колаборанти, змінюючи обличчя і додаючи нові популістські гасла, в такий спосіб боряться із структурованими партіями, – наголосив він.

Іван Стецькович упевнений, що ні Ігор Коломойський, ні Рінат Ахметов нині вже не відстоюють українські інтереси, хоча на початку 2014 року певні кроки вони намагались робити, бо не хотіли втрачати свої мільярди через російську загрозу.   

- І хоча, здавалося б, на Львівщині ці люди суттєвої підтримки не мають, але вони делегують своїх кандидатів в органи місцевого самоврядування. Ось чому кожен виборець, перед тим як проголосувати, мусить ретельно перевірити для себе кожного кандидата на своєму окрузі. Маєте найменші сумніви – не обирайте, віддайте свій голос за тих, у кому впевнені. Інакше під гаслом «потрібні нові обличчя» до ОТГ можуть потрапити зовсім не ті, хто буде дбати про Україну. Двічі – на президентських і парламентських виборах виборах – український виборець вже наступив на ці граблі. Боюся, що втретє граблі не витримають, – підсумував Іван Стецькович.

Іван Стецькович також застеріг, що ці місцеві вибори можуть стати першим кроком до федералізації України:

- Ми бачимо, що у Харкові зараз найвищий рейтинг - у партії міського голови Кернеса, те ж саме спостерігаємо в Одесі і Дніпрі. Намітилась чітка тенденція до федералізації України, і куди ми прийдемо і що з того вийде – побачимо. 

У Львові вміють протистояти медведчукам, але більшу загрозу становить московська церква, - політолог.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів