У Львові відкрили дипломатичне представництво Вірменії

22:34 26 листопада 2021 р.

Фото до новини

У Львові відкрили дипломатичне представництво Вірменії. Дипломатичний офіс запрацював за рахунок розширення меж Почесного консульства Республіки Вірменія, яке розташоване в Києві.

Про це інформують у пресслужбі ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Нам дуже приємно бути тут, у Львові. У нас до вашого міста особливе ставлення. Ми готові всіляко сприяти, щоб наші стосунки лише покращувались», – підкреслив посол Вірменії Володимир Карапетян.

Як відзначив почесний консул Вірменії Норік Геворкян, відкриття представництва в місті лише сприятиме поглибленню стосунків між місцевою громадою та львів’янами.

«Для нас Львів – це знакове місто, так би мовити, столиця вірменської культури в Східній Європі. Велика подяка вам за таке товариське ставлення до вірмен. Сподіваємось, що відкриття представництва в місті сприятиме поглибленню стосунків між нашою громадою та львів’янами, частішому спілкуванню та реалізації нових спільних проєктів», – наголосив почесний консул Вірменії.

Володимир Карапетян – надзвичайний і повноважний посол Вірменії в Україні з 1 червня 2021 року. Досі працював на посадах прес-секретаря прем’єр-міністра Вірменії та начальника відділу зв'язків з пресою МЗС Вірменії, радником посольства Вірменії в Грузії тощо.

Норік Геворкян – почесний консул Вірменії, голова Київської вірменської громади, віце-президент Асоціації спортивної боротьби України, Заслужений тренер України з греко-римської боротьби.

Туристів з Вірменії заохочують відвідати Львівщину

У Львові вшановують жертв геноциду вірмен

У львівському Вірменському соборі – храмовий празник

Вірменська апостольська церква очолить освячення води у Львові на Богоявлення

У Львові капітально відреставрували подвір’я Вірменського собору

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів