У Львові - штормове попередження

21:42 9 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Львівський регіональний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження: до кінця доби 9 грудня та впродовж доби 10 грудня ожеледь. 10 грудня на дорогах ожеледиця, вночі та вранці пориви північно-західного вітру 15 – 20 м/с, інформує прес-служба ЛМР.

Загалом погоду на завтра очікують такоу: хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7 – 12 м/с, вночі та вранці пориви 15 – 20 м/с, слабка хуртовина. Температура повітря вночі 4 – 6º, вдень 2  – 4º морозу.

11 грудня: мінлива хмарність. Вночі  без опадів, вранці та вдень часом опади. Вранці та вдень налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер - північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 6 – 11º морозу, в горах 15 – 18º морозу; вдень - від 4º морозу до 1º тепла.

12 грудня: мінлива хмарність. Уночі часом - мокрий сніг, вдень без опадів. Вночі - налипання мокрого снігу, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі 1 – 6º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла.

«У зв’язку з такими погодними умовами можуть виникнути проблеми з електропостачанням чи інші непередбачувані ситуації. Звертаємося до усіх мешканців міста: про будь-які надзвичайні ситуації повідомляйте на гарячу лінію міста 15-80 або 297 59 11», - наголошує начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Віктор Іваніцький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів