У Львові попрощалися зі старшим лейтенантом 24-ї Залізної механізованої бригади Андрієм Родичем (відео)

17:30 14 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Наш земляк загинув на сході України 29 липня, підірвавшись на міні, закладеній рашистами.


Відео: 5 канал

Сьогодні, 14 серпня, на Личаківському цвинтарі у Львові поховали Андрія Родича – старшого лейтенанта 24-ї окремої механізованої Залізної бригади. Повідомляючи про це в четвер, прес-служба облдержадміністрації додає: «Народився військовий у 1988 р. Навчався у Ліцеї ім.Героїв Крут. Після цього – в Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Проживав із сім’єю у м. Новояворівськ. Загинув 29 липня в зоні АТО».

Натомість інтернет-видання «iPress.ua» інформує в повідомленні «Львів'яни попрощалися з військовим Андрієм Родичем, який підірвався на міні в зоні АТО»:

«У Львові прощалися із військовим 24-ї механізованої бригади Андрієм Родичем, який загинув на полі бою, підірвавшись на міні на очах своїх побратимів. За словами знайомих, Андрій більше піклувався про ближніх, ніж про себе і готовий був віддати своє заради блага іншого. 

«Він був дуже добрий і завжди допомагав своїм побратимам. Одного разу він віддав свій бронежилет іншому бійцю, а ще коли побачив, як в одного солдата порвались берци, віддав свої», – розповів родич Андрія.

Знаючи, якою людиною він був, його друзям ще важче було бачити на своїй очі його смерть.  Родина бійця не задоволена тим, що його не відразу віддали для поховання. 

Спочатку передали до Харкова, де чомусь написали, що це тіло невпізнаного бійця. Це ускладнювало передачу тіла до Львова. 

«Його дружині довелось їхати в Харків, аби забрати тіло Андрія», – розповіли родичі.

У храмі Святих апостолів Петра і Павла відбулася заупокійна літургія за загиблим воїном. Андрія Родича поховали на Личаківському кладовищі на полі Почесних поховань. У чоловіка залишилася мати, дружина та шестирічна донька Вероніка».

«iPress.ua» повідомляє про це сьогодні, 14 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів