У Львові перебуває спецпосланник Міністра закордонних справ Італії: чим допоможуть

16:19 3 вересня 2023 р.

Фото до новини

На Львівщині перебуває спеціальний посланник Міністра закордонних справ Італії з питань відбудови та зміцнення стійкості України Давіде Ла Чечіліа.

Про це повідомив начальник ЛОВа Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

За словами Козицького, пан Чечіліа розповів, що в межах поїздки збирає інформацію про об'єкти, які потрібно відновити чи реконструювати в Україні. 

Також його країна має намір допомогти з оснащенням водовідведення та систем пожежного захисту у школах на заході України.

Окремий важливий напрям, у якому готова допомагати Італія – покращення медичної реабілітації тих, хто постраждав внаслідок війни. 

"Ми проговорили варіанти співпраці на базі обласної психіатричної лікарні, під час створення хірургічного корпусу у Львівському обласному перинатальному центрі та в ході облаштування сучасної реанімації у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі. Крім того, Львівщина відкрита до співпраці та обміну досвідом у реабілітаційних центрах – Superhumans Center, Unbroken та «Галичина», де відновлюються наші люди, які постраждали через напад poсії", зазначив Козицький.

Козицькому на Сицилії вручили Італійську національну премію

12 дітей загиблих захисників зі Львівщини поїдуть на реабілітацію до Італії

Італія прийме українських дітей: сиріт і хворих з двома діагнозами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів