У Львові обклали шинами й закидали яйцями генконсульство Росії

13:28 29 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Протестувальники також зірвали з будівлі диппредставництва табличку й пофарбували її паркан у синій жовтий кольори.

У Львові закидали яйцями й обклали шинами генконсульство Росії, зірвали з його будівлі табличку і пофарбували паркан диппредставництва у синьо-жовтий колір. Про це в коментарі «Обозревателю» повідомило джерело в правоохоронному відомстві. 

«Ми тут нагорі – в центральному апараті МВС – теж не схвалюємо озброєні наступальні дії наших сусідів, але і не підтримуємо дії наших земляків зі Львова, які обклали Генеральне консульство сусідньої держави шинами, зірвали з будівлі табличку і пофарбували паркан у синьо-жовтий колір» , – розповів міліціонер. 

Як розповіло джерело, 28 серпня, о 18.50 понад 30 городян зібралися під консульством на протестну акцію. Потім тут обклали будівлю шинами, зірвали з будівлі табличку з написом, в 19.40 розмальовували паркан і в 20.40 учасники акції розійшлися, закидавши консульство курячими яйцями. 

«Всього за 2 години і стільки зробили. Співробітники міліції весь час умовляли найбільш активних учасників акції не хуліганити і це, треба сказати, допомогло - люди незабаром почули нас», – додав правоохоронець. На даний час в львівській міській міліції вирішують, що робити з протестуючими, відкривати кримінальне провадження чи ні. 

Як повідомляв «Обозреватель», 28 серпня в Харкові протестувальники проти введення військ Росії в Україну закидали будівлю консульства РФ димовими шашками. Міліціонери затримали 15-річного хлопця. Активісти тримали плакати «Путін – убивця, пішов геть з України», «Забирайтеся звідси, або уедіте вантажем 200», «Мир War3?», «Птн пнх».

Про це повідомляється сьогодні, 29 серпня, на сайті інтернет-видання «Обозреватель».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів