У Львівській міській раді з 1 квітня буде лише на 150 працівників менше

12:32 29 березня 2024 р.

Фото до новини

Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

З 1 квітня у мерії набуде чинності нова структура виконавчих органів, що передбачає зменшення її чисельності на 150 осіб. Скорочення відбувається у всіх підрозділах Львівської міської ради.

Згідно з новою структурою, у мерії ліквідовують три департаменти:  міської агломерації, з управління персоналом та адміністративних послуг, а також розформовують управління інформаційних технологій. Зміни відбуваються також в інших управліннях Львівської міськради.

«Варто наголосити, що до процесу скорочення персоналу, до перегляду структури ми підходимо помірковано і виважено: однозначно зберігаються ті працівники, які забезпечують життєдіяльність міста, безпосередньо взаємодіють із мешканцями громади тощо», - акцентувала Лілія Савич, керівниця управління персоналом.

Нову структуру виконавчих органів Львівської міськради, загальну чисельність апарату та її виконавчих органів було затверджено на пленарному засіданні сесії 27 грудня 2023 року. Відповідно до цієї ухвали, з 1 квітня чисельність Львівської міської ради становитиме 1689 осіб, що на 150 менше, ніж зараз. Наступний етап скорочення в мерії триватиме до 1 червня.

Це вже друга хвиля оптимізації чисельності працівників у Львівській міській раді. Під час першої хвилі, яка відбулась на початку 2023 року, кількість персоналу зменшилася на 10%.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів