У Луганську – 15-та мотострілецька бригада «миротворчих сил» Росії, – активіст

16:23 19 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: club443.ru

Співголова Громадської Ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у середу: «В Луганську зафіксовано присутність бійців 15 окремої мотострілецької бригади миротворчих сил Росії».

Співголова Громадської Ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у сьогодні, 19 листопада:

«В Луганську зафіксовано присутність бійців 15 окремої мотострілецької бригади миротворчих сил РФ. Місце постійної дислокації бригади – с.Рощинський, Самарська обл., в/ч 90600 .

Очолює бригаду гвардії полковник Віталій Герасимов. Він закінчив Казанське вище танкове командне училище та загальновійськову академію Збройних сил.

Починав з командира взводу. Воював у Чечні. В Самарську область прибув з Кемеровської.

За десять місяців поточного року бригада пройшла «бойовий» шлях від Криму до Луганська. В Ростовській області, на кордоні з Україною, місцем тимчасової дислокації бригади були Каменський та Октябрський райони області.

В період з липня по вересень 2014 року бійці цієї бригади брали участь у бойових діях на 

Сході України у складі НЗФ ЛНР батальону «Витязь» .

Дмитро Снєгирьов написакв це у середу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де він вчора повідомляв:

«На території трикотажної фабрики в м. Луганську російський «гуманітарний конвой» в кількості більше 20 тентованих вантажівок вивантажив снаряди для реактивної системи залпового вогню «Град». Також до міста завезли обладнання для друку гривні. Цю інформацію підтвердив радник міністра МВС Геращенко.

З цього факту можна зробити висновок, що про перехід окупованих територій на рубльові розрахунки, як це раніше обіцяли мешканцям Сходу України, навіть не йдеться, Росія не змогла «проковтнути» ще дві окуповані території.

Діяльність банків і розрахунки картками на території «ЛНР-ДНР» неможливі, а отже, бойовики під керівництвом російських кураторів будуть налагоджувати друг фальшивої гривні, з метою, що ці фальшивки потраплять на територію України і спричинять обвал національної валюти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів