У Києві - безпрецедентні заходи безпеки і корки через приїзд іноземних гостей (доповнюється)

10:40 20 лютого 2023 р.

Фото до новини

Посол України в Ізраїлі сказав, що це відбувається через приїзд до столиці ізраїльської делегації. А заступник міністра МЗС України зробив інтригуючу заяву.

Про приїзд ізраїльської делегації в ефірі телемарафону повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Україн в Ізраїлі Євген Корнійчук, пише Dailylviv.com.

Делегацію очолює голова комітету оборони і міжнародної політики Юрій Едельштейн.

"Це свідчить про те, що вони почули своїх американських колег, які не задоволені рівнем співпраці з Україною І треба пам'ятати, що ізраїльське суспільство дуже активно підтримує Україну. Зволікати більше не можна", - наголосив посол.

«У Києві готують сюрприз. Нам важливо, що напередодні річниці агресії ми відчуємо та побачимо не лише підтримку на словах, а й присутність наших важливих, головних партнерів у Києві. Давайте почекаємо», - заступник глави МЗС Мельник зробив інтригуючу заяву.

ЗМІ уже припускать. що безпрецедентні заходи безпеки в Києві пов'язані з можливим приїздом високопоставленої американської делегації. Називають прізвище Байдена. 

На Flightradar можна побачити, як уздовж кордону України та Польщі курсує американська стратегічна розвідувальна авіація.

Нагадаємо, сьогодні до Польщі із триденним візитом має прибути президент США Джо Байден.

На тлі прибуття високопоставлених гостей у Київ очільник МЗС Дмитро Кулеба скасував свою поїздку до Брюсселя, де мав зустрітися з європейськими міністрами закордонних справ.

Зеленський привітав Байдена в Києві

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів