У Києві «Беркут» прицільно стріляє у журналістів (відео)

14:35 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 5 канал

Зокрема гумовою кулею влучили в камеру «5 каналу».


Відео: 5 канал

Його оператор Іван Наконечний знімав сутички між активістами та міліціонерами. Куля пробила його відеокамеру й застрягла всередині та вивела апаратуру з ладу.Він також повідомляє: «Я снимал впереди, хотел снять более правдивую информацию, что там происходит. Просто стоял за щитом, снимал в таком небольшом отверстии. Там выбили, чтоб можно было смотреть. Вот такое вот мне новое оборудование пришло в камеру, хорошо, что не в голову».

Повідомляючи про цесьогодні, 20 січня, «5 канал» нагадує, це вже другий випадок за день, коли спецпризначенці, за словами операторів, намагаються поцілити у його знімальну групу. Щоправда, перша куля силовиків не влучила у медійників.

Натомість «Радіо Свобода»  інформує в понеділок: «Журналістка «Телевізійної служби новин» Наталка Пісня отримала поранення, висвітлюючи протистояння на вулиці Грушевського у центрі столиці. Як повідомляє «ТСН», журналістка отримала поранення ноги, їй зробили знеболювальний укол. Вона продовжує працювати в епіцентрі подій. Сьогодні вночі з боку правоохоронців у напрямку телеоператорів та фотокореспондентів світили промені лазерних вказівок або прицілів. Кілька представників преси отримали поранення. Від розриву світло-шумової гранати минулої ночі постраждав і журналіст «Радіо Свобода». Він отримав численні садна та забої».

Як повідомляв «Щоденний Львів», у Києві стріляли в журналістів та медиків і кидали в них світло-шумові гранати.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів