У Краматорську триває запеклий бій, – ЗМІ (відео)

19:22 18 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Засоби масової інформації стверджують, що відбувається штурм міста.

Інтернет-видання «Ukrnews24.net» інформує сьогодні, 18 травня, в повідомленні «Штурм Краматорська: горить завод, чути постріли (відео»

«У Краматорську Донецької області йдуть бої між Національною гвардією та ополченцями», –  пишуть у соцмережах в неділю, 18 травня. У місті чутні вибухи і стрілянина, включена сирена.

Два снаряди потрапили в цех Краматорського заводу важкого верстатобудування, після чого він загорівся. Колона бронетехніки українських силовиків у складі шести бронетранспортерів рухається в центр Краматорська з боку Ясногірка, на підступах до міста йдуть запеклі бої.

За словами представника «народного ополчення», «на кожній бойовій машині знаходиться близько десяти бійців у чорній формі без розпізнавальних знаків, а також кілька силовиків у камуфляжі».

Жителі міста пишуть у соцмережах , що в багатьох районах міста відключена вода. Окрім того, з самого ранку озброєні зіткнення йдуть в районі між містами Слов'янськ і Краматорськ».

Натомість російська інформагенція «Интерфакс» розповідає в неділю:

«У передмісті  Краматорська проходить серйозне бойове зіткнення між так званими «силами ополчення» міста і українськими силовиками. Про це повідомляють самі «ополченці» зі штабу «самооборони» міста.

«У передмісті Краматорська йде бій. Атакована частина блокпостів, горить один із заводів», – повідомили представники сепаратистів. При цьому «самооборона» Слов'янська стверджує, що їм вдалося відстояти блокпости у передмістях, на які з другої половини дня суботи йшов масований наступ українських силовиків.

«Слов'янськ відстояли, тепер противник на нас пішов», – провели паралелі у штабі «самооборони» Краматорська.

«У ході проведення АТО військовослужбовці Збройних Сил України продовжують повністю контролювати обстановку навколо Слов'янська. Населений пункт з усіх сторін по периметру оточений блокпостами. У місті захопленими залишаються кілька адміністративних будівель. Зокрема, міська рада, міськвідділи МВС і СБУ, міський суд, представництва «Укртелекому» і центрального відділення поштового зв'язку. У місті залишається 27 барикад і блокпостів сепаратистів» – повідомили у прес-службі Міноборони України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів