У Костянтинівці на Донеччині – бій між українськими військовими й терористами за телевежу (відео)

23:46 3 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: rus.apollo.lv

Про це повідомив у суботу керівник МВС Арсен Аваков.


Відео: Константин Насонов

У Костянтинівці на Донеччині йде бій між українськими військовими й терористами, які намагаються захопити телевежу. Про це повідомляє сьогодні, 3 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» керівникМВС Арсен Аваков, конкретизуючи: «У Костянтинівці йде бій між з терористами, що намагаються захопити телевежу. Вони використовують важку зброю. Є поранені з нашого боку. Тримаємо».

Натомість «Еспресо.TV» інформує в повідомленні «У Костянтинівці висадився десант АТО і почався бій»:

«У місті Костянтинівка Донецької області сьогодні ввечері в районі телевежі висадився десант з 2-х «вертушок», йде бій з терористами, чути автоматні черги і вибухи. «У Костянтинівці в районі телевежі йде бій. Місцеві жителі кажуть, що правоохоронці десантувалися в місті. Вишка перестала передавати сигнал. Кабельні оператори працюють в колишньому режимі. У місті лунають постріли», – сказано в повідомленні МВС.

Крім того, за повідомленням сайту, по всьому місту чутні постріли. Як повідомляють користувачі соціальних мереж, зокрема, стрілянина йде в районі телевежі.

Є перебої з мобільним зв'язком. Ось деякі повідомлення користувачів:

«Центральний ринок, аптека, ларьки і магазини закрилися. Чути постріли з боку телевежі. Хвилин 5 тому бачив вертоліт. На даний момент чутні рідкісні постріли», – говорить очевидець.

«Замикатесь вдома і не виходьте. Мирних жителів не чіпають. Стріляють тільки по мітингувальникам».

«На міськвиконкомі і з боку Кондратьевка постріли і вибухи...».

«Почалося ... вже увійшли до Костянтинівки! Скрізь йде стрільба, вулицю Леніна перекривають Камази, вивантажуючи з кузовів глину!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів