У другому турі Янукович програв би Кличку, Тимошенко і Яценюку

12:33 21 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Тимошенко і Яценюка більше підтримують у селах, ні у містах. Виборці Симоненка і Тимошенко є найбіднішими.

Якби до другого туру президентських виборів у жовтні цього року вийшли В.Янукович та В.Кличко, то 22% підтримали б чинного Президента, 37% – лідера УДАРу. Водночас, проти обох – 12%, не визначились – 11%, не брали б участь у голосуванні – 18%.

Якби до другого туру президентських виборів вийшли В.Янукович та А.Яценюк, 23% підтримали б чинного Президента, 30% – лідера "Батьківщини". Водночас, проти обох – 17%, не визначились – 11%, не брали б участь у голосуванні – 19%.

Якби до другого туру президентських виборів вийшли В.Янукович та Ю.Тимошенко, 24% підтримали б чинного Президента, 28% – лідера "Батьківщини". Водночас, проти обох – 19%, не визначились – 11%, не брали б участь у голосуванні – 18%.

Якби до другого туру президентських виборів вийшли В.Янукович та О.Тягнибок, 24% підтримали б чинного Президента, 22% –  лідера "Свободи". Водночас, проти обох – 23%, не визначились – 12%, не брали б участь у голосуванні – 19%.

У структурі прихильників В.Кличка домінує молодь. Старших виборців найбільше серед прихильників П.Симоненка та П.Порошенка.

Більш «чоловічий» електорат мають В.Кличко та О.Тягнибок, більш «жіночий» – Ю.Тимошенко та П.Порошенко.

Якщо у структурі прихильників П.Порошенка, В.Януковича, П.Симоненка та В.Кличка домінують мешканці міст, то серед прихильників Ю.Тимошенко та А.Яценюка – значна частина проживає в селах.

Найбільше виборців з вищою освітою у структурі прихильників П.Порошенка, О.Тягнибока та В.Кличка. Ці ж кандидати мають більш заможних прихильників, водночас найбіднішими є виборці П.Симоненка та Ю.Тимошенко.

Такий соціологічний прогноз зробила група "Рейтинг", провівши своє дослідження з 26 вересня до 6 жовтня 2013 р. На чиє замовлення - не зазначено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів