У «ДНР» і «ЛНР» немає переможного настрою, – СБУ

00:40 18 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: «РИА «Новости»

Заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун заявив увечері в понеділок: «Загалом, хочу сказати, що у них там (у «ДНР» і «ЛНР») відсутній переможний настрій».

Заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун заявив увечері 17 листопада: «Загалом, хочу сказати, що у них там (в «ДНР» і «ЛНР») відсутній переможний настрій». На його думку, занепадницькі настрої серед терористів пов'язані з відсутністю повномасштабної військової допомоги від президента Росії Путіна. 

За інформацією СБУ, бойовики сподівалися, що 16 листопада Путін віддасть наказ про масовий наступ на позиції український військових. Ягунов також пояснив: «Вони (терористи) зациклені на цій особистості і на його рішеннях. Насправді, ця особистість залякана-перелякана... І що тоді можна чекати від тих людей, які йому довіряють? Ось на такому от рівні (моральний стан бойовиків)». 

При цьому заступник голови СБУ зазначив, що суттєво ускладнився процес обміну полоненими. За його словами, це пов'язано з тим, що бойовики не дисципліновані і не можуть забезпечити нормальний облік і контроль за полоненими, які перебувають у них.

Про це повідомив у понеділок увечері телеканал «112 Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів