У день тиші в Дрогобич приїхав VIP-агітатор за Кучму

11:17 22 листопада 2020 р.

Фото до новини

У день тиші, 21 листопада, в Дрогобич завітав міський голова Києва Віталій Кличко, який перед тим підтримав кандидата в мери Дрогобича Тараса Кучму. Спостерігачі розцінюють це як приховану агітацію.

Про це інформує ГМ "ОПОРА", пише DailyLviv.

Анонс про приїзд Кличка розмістили на сайті Дрогобицької міської ради об 11:05.

У рамках візиту міський голова Києва відвідав Меморіал «Тюрма на Стрийській», Сквер Героїв Небесної Сотні, побував на відкритті таблиці-інсталяції площі Ринок, поспілкувався з мешканцями міста. Зі світлин, які опубліковані на сторінці у соцмережі Дрогобицької міської ради, можна побачити, що Кличка супроводжували керівниця Львівської обласної організації УДАР Оксана Юринець та чинний міський голова, а також кандидат на посаду Дрогобицької міської територіальної громади Тарас Кучма.

У цей же день Кличко та Кучма підписали угоду про партнерство між Києвом та Дрогобичем. А також Кличко ставив автографи на боксерських рукавичках дітям під стінами міської ради.

"ОПОРА" наголошує, що візит Віталія Кличка відбувся у “день тиші”. Кличко відкрито не агітував за Кучму. Однак цей приїзд можна розцінювати як прояв підтримки перед днем повторного голосування 22 листопада, який має ознаки прихованої агітації.

Громадянська мережа ОПОРА писала, що 21 вересня партія УДАР підтримала Тараса Кучму кандидатом на посаду міського голови Дрогобича. Згодом його підтримали інші політичні сили. Кандидує Тарас Кучма як самовисуванець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів