У Бахчисараї викрали командира української військової частини (відео)

09:25 10 березня 2014 р.

На техніці так званих «дружинників АРК» – російські номерні знаки.

На техніці так званих «дружинників АРК» – російські номерні знаки.
Фото: tyzhden.ua

Про це кореспонденту «Радіо Свобода» повідомили військові джерела у Криму.

9 березня в Бахчисараї представники так званих «дружинників АРК» викрали командира української військової частини, підполковника Володимира Садовика. Про це кореспонденту «Радіо Свобода» повідомили військові джерела у Криму.

За їхніми даними, близько 17.00 група проросійських активістів у Бахчисараї силою посадила Садовика в автомобіль, коли той повертався у частину, і вивезли у невідомому напрямку. Джерела «Радіо Свобода» повідомляють також, що востаннє офіцера бачили у неділю у бахчисарайському офісі партії «Русское единство». Коли ж військові прибули туди з вимогою повернути командира, там заявили, що його немає.

«Радіо Свобода» додає, що в неділю на залізничному вокзалі Сімферополя невстановлені особи викрали лідера Всекримської української ради Андрія Щекуна та голову Піклувальної ради Української школи-гімназії Сімферополя Анатолія Ковальського.

Також цього дня під час переходу в Армянську було затримано трьох дівчат – Олену Максименко, журналістку «Українського тижня», Катерину Бутко, прес-секретаря Автомайдану та Шуру Рязанцеву, мешканку Ялти. За повідомленням Євромайдан SOS, їх повезли до Севастополя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів