Тимошенко заявила у Львові, що Зеленський затіяв своє «потішне опитування» заради легалізації наркотиків

18:11 18 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Юлія Тимошенко вважає, що з п’яти питань до народу, які президент вирішив поставити у день виборів, насправді його цікавить лише одне – про легалізацію канабісу в медичних цілях.


Відео: Львівський пресклуб

Вона застерегла виборців від участі в цьому незаконному опитуванні. А щодо куріння канабісу висловила жорстку позицію: це - наркотична речовина, а «легких» і «важких» наркотиків не буває, адже йдеться про наркотичну залежність організму, пише DailyLviv.

Юлія Тимошенко закликала людей дбати про здоров’я і зберігати здоровий глузд. При цьому натякнувши, що, можливо, діючій владі і зручніше керувати людьми «під кайфом», відірваними від реальності.

- Що мене найбільше обурює: в той час, коли країна захлинається у ковіді, коли фінанси в бюджеті фактично ліквідовані безглуздим управлінням, коли економіка летить у прірву, оголошується потішне опитування для того, щоб легалізувати в країні «наркоту». Я просто хочу в піоритетах цієї влади розібратися – це те, що вас зараз найбільше хвилює?!  Я вам більше скажу: чотири інші питання ніхто навіть до уваги не братиме. А от рішення про легалізацію наркотиків – після цього опитування – вони намагатимуться втілити у життя. І ми далі будемо боротися з тою владою, яку країна легально обрала, –  сказала Юлія Тимошенко.

Лідерка ВО «Батьківщина» зауважила, що зараз люди мають унікальний шанс: законно і мирно змінити владу на нову. Але при цьому потрібно не відриватись від реалій, а спокійно та без емоцій проаналізувати політичні процеси, які відбуваються:

- Аналізуйте факти, а не слухайте обіцянки. Тільки факти! – наголосила вона.  

Про це Юлія Тимошенко сказала під час пресконференції у Львівському пресклубі, яка відбулась 18 жовтня. 

У Львівській «легеневій» лікарні бракує місць – до 50-ти пацієнтам на день відмовляють в госпіталізації (відео)

У вівторок ми змусимо команду Зеленського повернути розтрачені кошти до «ковідного» фонду – Тимошенко у Львові(відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів