Тимошенко пояснила, чому «Батьківщина» не висунула жодного кандидата у мери Львова

15:51 18 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Кандидати від політичної партії «Батьківщина» нині йдуть до кожного органу місцевого самоврядування. Але на посаду міського голови не знайшли людини, за яку партія могла би стовідсотково поручитися, що вона справді найліпше пасує для цієї роботи.


Відео: Львівський пресклуб

Про це пише DailyLviv.

Про це лідерка партії «Батьківщина» розповіла під час пресконференції у Львівському пресклубі 18 жовтня:

- Як ви знаєте, у нас були певні проблеми з кадрами, але ми змогли сформувати сильну і гідну команду. Але до кандидата на посаду міського голови Львова ми не змогли знайти кандидата, за якого могли би дати гарантію, що це саме та людина, яка потрібна місту, - сказала вона.  

На запитання модератора пресконференції Романа Шостака, кого Юлія Тимошенко хотіла би бачити мером Львова, вона не назвала конкретних прізвищ, а зазначила наступне:

- Я хочу, щоб мером стала людина, яка змогла би організувати роботу міста по-новому. Я дуже люблю Львів. Я отримала величезне задоволення, гуляючи вулицями Львова і дихаючи вашим повітрям. Ви є візитівкою України перед світом, у вашому місті – серце України. Але на фасади деяких історичних будівель і будинків дивитись боляче. Така прекрасна архітектура – і такий занедбаний стан. Не може так бути. Я бачу, що Львову потрібен потужний господар. Який би працював над цим. І потрібна національна програма з відновлення архітектурної спадщини. Оберіть людину із новим баченням господарювання, – порадила вона.

У Львівській «легеневій» лікарні бракує місць – до 50-ти пацієнтам на день відмовляють в госпіталізації (відео)

У вівторок ми змусимо команду Зеленського повернути розтрачені кошти до «ковідного» фонду – Тимошенко у Львові(відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів